Izvor:
03.03.2017 u 04:07
0

OBRAČUN KOD PANČEVAČKOG MOSTA: Taksista zveknuo komunalnog policajca kamenom u glavu!

Komunalni policajac povređen je juče prilikom kontrole komunalnog reda ispod Pančevačkog mosta na taksi stajalištu, saopšteno je iz Sekretarijata za poslove komunalne policije.

Kako se navodi, komunalna policija je postupala po prijavi građana i pokušali su da legitimišu vozača čije je taksi vozilo bilo nepropisno parkirano.

Vozač je odbio da pruži na uvid traženu dokumentaciju, vratio se u vozilo i njime nasrnuo na komunalnog policajca. Patrola je uspela da ga spreči da pobegne, nakon čega je došlo do fizičkog obračuna i tom prilikom komunalni policajac pogođen je kamenom u glavu.

Nakon ovog incidenta, i drugi taksi prevoznik nasrnuo je na patrolu komunalne policije, oba prevoznika su savladana, a patrola MUP ih je privela.

Hitna pomoć je prevezla komunalnog policajca na VMA, dodaje se u saopštenju.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter