Izvor:
06.03.2017 u 17:56
0

SUKOB U CENTRALNOM ZATVORU: Bivši član Legijinih crvenih beretki NAPAO Čabarkapu!

Užičanin Predrag Ratković (41), bivši pripadnik Jedinice za specijalne operacije (JSO ili "crvene beretke"), koji je optužen za likvidaciju Vladimira Bjelanovića (37), žestoko je napao Aleksandra Čabarkapu (35), glavnog aktera "kaluđeričke ljubavne sapunice" i opomenuo ga da njegovo ime ne uzima u usta u svojim rijaliti prepucavanjima sa učesnicama "Parova" – Ljubom Pantović i njenom ćerkom Aleksandrom Subotić.

Sukob je izbio zbog toga što je Čabarkapa prilikom direktnih uključenja u rijaliti "Parovi" prozvao neke ljude imenom i prezimenom i tako navukao gnev mnogih stanara CZ-a.

On je u decembru 2016. osuđen na pet i po godina zatvora zbog pretnje kašikarom, pokušaja iznude i nasilničkog ponašanja, dok je za optužbe za pokušaj ubistva Karađorđa Subotića oslobođen zbog nedostatka dokaza. Odmah posle toga zaintrigirali su ga događaji u "Parovima".

On je u direktnom uključenju u program ispričao detalje o svojoj vezi sa Aleksandrom Subotić (19) i poverio se milionskom auditorijumu zašto je u sukobu sa njenim ocem Karađorđem, kao i da li je bio sa njenom majkom Ljubom (37).

Široj javnosti je postao poznat kada je posle svađe sa Karađorđem prvo zaveo njegovu ženu, kikbokserku Ljubu Pantović, a onda i njenu ćerku Aleksandru kojoj je maloletnoj napravio dete.
Incident u CZ se dogodio krajem prošle nedelje prilikom slučajnog susreta na hodniku zatvora. Tog dana, Užičanin je, kako govori izvor, imao posetu advokata baš kada je Čabarkapa krenuo u redovnu šetnju, a varnice su sevnule čim su se videli.

Ratkoviću je pukao film jer se Čabarkapa direktno iz zatvora uključio u vilu "Parova" da bi odgovorio na prozivke Kristijana Golubovića, kao i Karađorđa i Ljube, i tom prilikom, navodno, pomenuo ljude koji su bliski Ratkoviću. Užičanin je urlao na Čabarkapu: "Skrati jezičinu! Mnogo si se uživeo u rijaliti! Briga me s kim si bio u vezi i ko hoće da zaradi od tvog imena, ali vodi računa šta pričaš. Pripazi ubuduće koga spominješ! Zašto gledaocima ne kažeš kako te cimeri zovu?!" Posle verbalnog napada je pokušao da nasrne na njega, ali su čuvari reagovali i sprečili teži incident – navodi izvor blizak dešavanjima u CZ-u.

Branila Aleksandra Čabarkape nije želeo da komentariše ove događaje.
"Moj klijent je živ i zdrav, to je sve što mogu da kažem. Ne želim uopšte da se bavim bilo kakvim čarkama, niti da raspravljam da li ga je neko napao ili nije", kratko je rekao branilac.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter