Izvor:
08.03.2017 u 10:19
0

OTAC NAKON OVOGA NE ŽELI VIŠE DA ČUJE ZA NJU: Bacio je bebu svom snagom na pod, a majka ga NE KRIVI!

Slavica Vasić (22), majka bebe Milice koju je njen suprug Milomir tresnuo o pod u porodičnoj kući u Ubu, potvrdila je nasilništvo supruga – ali se nije pridružila krivičnom gonjenju!

Juče su u osnovnom tužilaštvu u Ubu iskaze dali Slavica i njena majka Zorica.

Slavica se u kancelariji tužioca suočila sa Milomirom, koji je iskoristio pravo da iz prve ruke čuje svedočenje svoje supruge o napadu na Milicu.

Bio je potpuno nem, ništa nije rekao kad me je video. Pogledala sam ga i videla da su mu se oči napunile suzama. Ispričala sam sve kako se i desilo: kako je galamio, kako mi je napao majku, kako je bacio bebu na patos. Rekla sam da nikada ranije nije bio nasilan prema Milici, da je brinuo o njoj – rekla je Slavica za "Blic".

Ipak majka nesrećnog deteta nije se pridružila krivičnom gonjenju nasilnika. Ta odluka naljutila je njene roditelje, posebno oca Živana:

Neću, bre, više da čujem za nju! Ona je krenula protiv moje odluke! Ona njega neće da tereti… – rekao je revoltirano Živan.

Majka Zorica, koja se pridružila krivičnom gonjenju, takođe nije bila zadovoljna Slavičinom odlukom.

Zbunila sam se, ja se ne razumem u pravo. On je bio u istoj prostoriji, uplašila sam se da to kažem, počela sam da drhtim – objašnjava Slavica.

Stanje njene devojčice je, kako kaže, nepromenjeno. Lekari u bolnici u Tiršovoj ulici je uveravaju da ide nabolje, ali upozoravaju da i dalje ima krvarenja u mozgu.

Milica normalno diše, čuje moj glas kada je dozivam… – priča Slavica.

Dragana Stanković, Milisavova majka, opet kaže da ona i suprug očekuju poziv iz tužilaštva.

Blic
Foto: Facebook/ Milomir Stankovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter