Izvor:
10.03.2017 u 22:20
0

Estrada u šoku: UPUCAN TOMA HEKLER, PRIJATELJ MNOGIH PEVAČA!

Nakon ranjavanja Tomislava Milovanovića (39), zvanog Toma Hekler, koji je preksinoć hicima iz vatrenog oružja pogođen u stomak ispred svoje zgrade na Konjarniku, srpska estrada je ostala u šoku!

Kako saznajemo, ranjeni Toma Hekler je veoma blizak sa mnogi pevačima domaće estrade, među kojima su i Goca Tržan, Džej i Adil Maksutović.

Da teško povređeni Milovanović poznaje, ali se i druži sa mnogim javnim ličnostima, svedoče i brojne fotografije sa društvenih mreža, na kojima je u prijateljskim zagrljajima sa pevačima.
– Toma Hekler poznaje maltene celu našu estradu. Sa mnogim pevačima i pevačicama se druži i u čestom je kontaktu s njima. Recimo, Goca Tržan mu je dobra drugarica, znaju se više od 10 godina i on je za nju često govorio da mu je ona drug za ceo život. Takođe, znam da poznaje, ali da li se druži s njima ne mogu da tvrdim, i Mariju Šerifović, Slađu iz Alegro benda, Zoricu Marković – kaže naš sagovornik.

Goca Tržan se, međutim, juče nije odgovarala na pozive Kurira.

On dodaje da je Toma Hekler izuzetno dobar i sa pevačem Adilom, ali i sa njegovim bivšim tastom Džejom, kojima je čak napisao nekoliko pesama.
– Toma Hekler inače piše i pesme. Koliko znam, mnogi pevači su kupovali hitove kod njega. Znam da je za Džeja i Adila sigurno pisao i da je Adil bio izuzetno zadovoljan tom pesmom. Njih dvojica su postali, može se reći, dobri prijatelji, pa ga je Adil često nazivao bratom – kaže naš sagovornik.

Podsetimo, Tomislav Milovanović teško je ranjen hicem iz vatrenog oružja ispred svog stana u Ulici Vladimira Tomanovića. On je kolima Hitne pomoći prevezen na VMA.

Video napadača

– Tomislav je neposredno pre pucnjave navodno video napadača, ali policajcima koji su ga juče posetili na VMA da bi mu uzeli izjavu nije želeo da otkrije ko ga je ranio. On nije želeo da govori ni o motivima napada – kaže naš izvor upućen u slučaj i dodaje da je policija uzela snimke obližnjih kamera.

Kako nezvanično saznajemo, Toma Hekler je odranije poznat policiji, a u svom dosijeu navodno ima 50 krivičnih prijava.
– On nije član nijedne kriminalne grupe. Uglavnom ima prijave zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja povreda, imovinskih delikata, ali i zbog trgovine ljudima. Sumnja se da se on navodno bavio i organizovanjem prostitucije – objašnjava naš izvor.

Tomislav Milovanović je, prema gradskim pričama, nadimak Hekler zaradio još dok je bio mladić, kada ga je policija zaustavila tokom redovne kontrole.
– Pošto je oduvek voleo oružje, kod njega je nađen „hekler“, po kome je postao poznat. On je, takođe, na unutrašnjem delu nadlaktice istetovirao „hekler“ – naveo je naš izvor upućen u život Milovanovića.

Džej Ramadanovski
POZNAJEM TOMU, ŠOKIRAN SAM

Pevač Džej Ramadanovski rekao je juče za Kurir da je šokiran vešću o Milovanovićevom ranjavanju.
– Poznajem ga, ali nemam pojma da je upucan. Sad to čujem od vas. Bio sam u Beču, jutros sam stigao i otišao pravo u studio – kratko je rekao Džej.

Zorica Gocinom bivšem
U RIJALITIJU „FARMA“ PRETILA HEKLEROM

Ime Tome Heklera svojevremeno je pominjala i pevačica Zorica Marković, i to tokom jednog od svojih boravka u rijalitiju „Farma“. Ona je tokom jedne svađe sa Ivanom Marinkovićem, bivšim suprugom Goce Tržan, izgovorila ime Tome Heklera preteći Marinkoviću.
– Pozdravio te Toma Hekler – rekla je Zorica Markoviću bivšem mužu Goce Tržan, koji joj je na to odgovorio: „Boli me ku*** za Tomu Heklera.“

Inače, snimak žučne svađa između farmera postoji i na Jutjubu.

Novinari Kurira pozvali su juče Zoricu Marković da bi prokomentarisala ove navode, ali ona nije bila raspoložena za priču.
– Nou koment – bilo je sve što je Markovićeva rekla na ovu temu.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Tomislav Toma Milovanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter