Izvor:
12.03.2017 u 06:26
0

UPUCAN ISPRED KUĆE U BUDVI: Ubijen Slobodan Šaranović, osumnjičeni za ubistvo Nikole Bojovića!

Slobodan Šaranović (79) ubijen je oko 22 časa u budvanskom naselju Dubovica.

Na njega su pucali nepoznati napadač iz automobila u pokretu, nakon čega je Šaranović ostao na mestu mrtav, navode podgoričke Vijesti.

Policija je posle ubistva blokirala ceo kvart, a ekipe za uviđaje i krim-tehniku su na mestu gde je Šaranovićevo nepomično telo.

Neposredno nakon što su se čuli rafali iz automata iz kuće je istrčala Šaranovićeva supruga, koja je tokom dana iz Beograda došla u Budvu.

Šaranović je osumnjičen za organizovanje ubistva Beograđanina Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, navodnog vođe zemunskog klana.

Njemu je u decembru prošle godine ukinut pritvor.

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbednosti Budva, u sadejstvu sa službenicima Sektora kriminalističke policije i u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnomtužilaštvu u Podgorici, preduzimaju intenzivne aktivnosti na rasvetljavanju ubistva.

Na licu mesta se vrši uviđaj. Preduzimaju se sve neophodne mere i radnje na pronalasku izvršioca i rešavanju ovog krivičnog dela, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova – Uprava policije Crne Gore.

kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter