Izvor:
13.03.2017 u 16:39
0

POGLEDAJTE RANJENOG VLASIJA: Žena tvrdi da je u svesnom stanju! (VIDEO)

Prištinski advokat Azem Vlasi ranjen je jutros oko 8.00 iz vatrenog oružja, potvrdila je policija Kosova.

Njegova supruga Nadira Avdić Vlasi rekla je da je jedna osoba ranila Vlasija u rame i da se Azem nalazi u Urgentnom centru Kliničko-bolničkog centra Kosova, kao i da je van životne opasnosti.

Jutros je kod nas došla jedna osoba koja je tražila da je Azem zastupa u nekom predmetu. Azem je rekao da on ne radi na tim predmetima i posle toga je došlo, kako sam mogla primetiti, do guranja, posle toga se čuo pucanj. Azem je ranjen u rame – kazala je Avdić Vlasi.

Azem Vlasi je u svesnom stanju i sada se priprema za operaciju, dodala je Nadira Avdić Vlasi.Policija je saopštila da je u toku intenzivna potraga za osobom koja je pucala u Vlasija.

Azem Vlasi je uz to što je advokat, i politički analitičar, bio je istaknuti političar u bivšoj SFRJ.

Povodom ranjavanja Azema Vlasija oglasio se i Hašim Tači koji je izazio zabrinutost.

Beta
Foto: QKuK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter