Izvor:
27.04.2016 u 19:51
0

NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA PEVAČICE: Policija otkrila DA LI JE ČULA UBICU PRE NAPADA!

Jelena Krsmanovic

Iako se čini da je kraj istrage u ubistvu pevačice Jelena Marjanović Krsmanović na vidiku, svakodnevno dolazi do informacija koje menjaju tok istrage.

Tako se pre nekoliko dana spekulisalo da je nesrećna pevačica ubijena na nekom drugom mestu, pa potom preneta na nasip u Crevenki, a zatim se opet utvrdilo da je ipak ubijena na nasipu.

Kako pišu beogradski mediji izvori bliski istrazi su utvrdili kako je izgledao stravični čin ubistva.

Naime, policajci koji su šetali nasipom na kojem je napadnuta i ubijena Jelena rekli su da je gotovo nemoguće čuti dolazak neke osobe.

Policija je tokom dosadašnje istrage došla do novih saznanja po pitanju ubistva pevačice Jelene Marjanović čime su potvrđene sumnje da je zločin dugo pripreman.

To je brisani prostor, ovde uglavnom duva jak vetar. Zanimljivo je da se dolazak neke osobe uopšte ne čuje niti se primeti dok vam sasvim ne priđe. Kolegu koji mi je prilazio s leđa čuo sam tek kad je bio korak iza mene. Moguće je da Jelena nije čula ko joj prilazi i da je napadač to iskoristio, jer je velika čistina – objasnio je jedan od policajaca za Telegraf.

Podsetimo, Jelena Marjanović ubijena je drugog aprila u naselju Crvenka u Borči, a njeno telo pronađeno je bačeno u kanalu u pomenutom naselju.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter