Izvor:
22.03.2017 u 18:56
0

STRAVA I UŽAS U ALEKSINCU: Učenik šutirao druga u glavu dok su kupovali užinu!

Učenik (13) Osnovne škole “Vožd Karađorđe“ u Aleksincu povređen je jutros tokom tuče sa vršnjakom, takođe učenikom ove škole, zbog gužve u pekari u kojoj su kupovali užinu.

Direktor škole Milan Veljković potvrdio je incident i saopštio da je preduzeo sve mere koje su propisane u ovakvim slučajevima.

Prema mojim saznanjima to se desilo tokom školskog odmora između drugog i trećeg časa kada su deca otišla do obližnje pekare. Dvojica učenika su se pokoškala oko toga ko je ispred koga u redu. Sukob su nastavili kada su izašli iz pekare, potukli su se i pali, nakon čega je jedan drugog šutnuo u glavu – kaže Veljković.

Dodaje, da je učenik koji je povredio svoga druga dao izjavu u prisustvu roditelja te da će se o daljim koracima odlučiti nakon sastanka školskog tima za prevenciju i suzbijanje vršnjačkog nasilja.

Povređeni dečak prebačen je na Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra gde je ustanovljeno da ima lakše povrede.

Dečak je pregledan, nije bilo razloga za hospitalizaciju i on je nakon dijagnostike otpušten na kućno lečenje – rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Policija je saopštila da je jutros u 9.45 primila prijavu o ovom događaju, da su preduzete sve mere i radnje iz njihove nadležnosti te da je obavešteno Više javno tužilaštvo.

Telegraf
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter