Izvor:
23.03.2017 u 03:58
0

DNK NA TANGAMA OTKRIO UBICU: Rešeno ubistvo pevačice Jelene Marjanović!

Istražitelji su utvrdili ko je pre skoro godinu dana brutalno ubio Jelenu Marjanović, ali i ko je pomogao da se sakriju tragovi, otkriva izvor upućen u istragu za Kurir.

Pored otkrivanja DNK tragova, završena je i identifikacija misterioznog bilikliste koji je od starta bio u najužem krugu osumnjičenih!

Podsetimo, brutalno ubistvo pevačice dogodilo se 2. aprila prošle godine. Porodica je prijavila nestanak policiji koja je telo nastradale pevačice pronašla na nasipu u Borči.

Suprug Zoran Marjanović ju je poslednji video pošto je bio sa njom na nasipu kada je pevačica krenula da trči. Telo je pronađeno u kanalu, a na njemu su bili vidljivi tragovi zverskog ubistva.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter