Izvor:
23.03.2017 u 18:46
0

SIMON PRIZNAO DA JE TUKAO MILICU: Proteran iz zemlje!

Simon Šiklić sklopio je danas nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu u kojoj je priznao da je izvršio nasilje u porodici nad košarkašicom Milicom Dabović u zamenu za uslovnu kaznu zatvora od deset meseci, koja neće biti izvršena ukoliko u naredne tri godine ne ponovi krivično delo.

Šiklić, koji je državljanin Hrvatske, kako Kurir saznaje, na osnovu sporazuma o priznanju krivice već danas će biti proteran iz Srbije, na snazi je ostala i mera zabrane prilaska Milici u naredne tri godine.

– Na predlog okrivljenog i njegovog branioca Šiklić je danas saslušan u tužilaštvu. Priznao je nasilje u porodici, nakon čega je potpisao sporazum kojim je osuđen na uslovnu kaznu zatvora, zabranu približavanja Dabovićevoj u trajanju od tri godine, kao i proterivanje iz Srbije u trajanju od jedne godine i šest meseci – potvrdio je dobro obavešteni sagovornik Kurira i objasnio da je sud već danas prihvatio ovaj sporazum, čime je Šiklić danas zvanično osuđen.

Kako saznajemo, pasoš koji mu je oduzet kada je priveden, danas mu je vraćen i on će do kraja dana da napusti teritoriju naše države.

– Šiklić do sada nije osuđivan u Srbiji a tužilaštvo je u međuvremenu pribavio i izveštaj preko interpola koji takođe potvrđuje da se radi o do sada ne osuđivanoj osobi – objašnjava sagovornik Kurira.

http://images.happytv.tv/var/resizes/VIP/soraja-milica-simon.jpg?m=1487687104

Incident zbog kog je Šiklić 20. februara završio u policiji dogodio se dan ranije u stanu košarkašice u kom su živeli dok su bili u vezi. Bivšoj devojci je, navodno, posle svađe zadao nekoliko udaraca zbog kojih ga je ona prijavila policiji. Na saslušanju nekadašnji rukometaš tvrdio je da je tačno da su se posvađali, ali da Milicu nije udario. Međutim, pre nekoliko dana ipak je inicirao pregovore sa tužilaštvom, posle kojih je danas potpisao sporazum i priznao krivicu.

Kurir/Novosti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter