Izvor:
23.03.2017 u 19:02
0

ROKFELER NIJE JEDINI: Evo ko je sve osumnjičen da je kupovao srpska srca!

Pisac Dejan Lučić u ekskluzivnom intervjuu za "Happy" tvrdi da je nedavno preminuli milijarder Dejvid Rokfeler kupovao srpska srca od Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja.

Brojna svedočenja i dokumentarni filmovi prikazani su u prošlosti povodom strašnih zločina nad Srbima, a Rokfeler nije prvi milijarder koji se pominje kao kupac organa. Doduše, on je, kako Lučić tvrdi, kupovao za sebe, dok su drugi uvećavali svoje bogatstvo.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/Taci.jpg?m=1474457684

Jedan od najsvežijih slučajeva je svedočenje nigerijskog lekara, koji je pre godinu dana rekao da želi Srbiji da da dokaze da Tači trguje organima.

– Sve informacije i dokaze koje imam o ilegalnoj trgovini organima spreman sam da podelim sa bilo kojom zvaničnom institucijom, uključujući i srpsko tužilaštvo – rekao je tada za “Blic” ugledni doktor Filip Ndžemanze.

http://images.happytv.tv/var/resizes/Informativa/okoroce.JPG?m=1490274036

Srpski istražitelji tada su naveli da mogu da zatraže i saslušanje Ročasa Okoročea, milijardera i guvernera Imo oblasti u Nigeriji.

Dodali su i da imaju podatke odranije da su Okoroča i Tači bili u kontaktu i pre toga i da su se viđali u Prištini, kao i da je nigerijski milijarder bio povezan i sa privatnom prištinskom klinikom „Medikus“. Presudama je utvrđeno da je na toj klinici obavljeno najmanje 30 ilegalnih transplantacija organa do 2008.

Pre četiri godine vlasnik Medikusa osuđen je na osam godina zatvora, kao i njegov sin. Ta klinika zatvorena je 2008.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter