Izvor:
28.04.2017 u 07:39
0

STRAVIČNA NESREĆA KOD SRBOBRANA: Troje putnika živo izgorelo u sudaru!

Tri osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 13.30 dogodila na regionalnom putu između Feketića i Srbobrana.

Kako nezvanično saznajemo, u udesu su učestvovala dva automobila, a nastradali putnici nalazili su se u vozilu koje se zapalilo.
Nesreća se dogodila iz sada neutvrđenih razloga, kada su se sudarili automobili sa novosadskim i subotičkim registarskim oznakama. Nakon nesreće buknuo je požar na jednom automobilu i troje putnika je izgorelo. Uprkos brzoj reakciji hitne službe, nije im bilo pomoći kaže izvor upoznat u dešavanja.

Saobraćaj na tom delu puta odvijao se otežano jer je policija duže vreme obavljala uviđaj. Portparolka Opšte bolnice u Vrbasu Slavica Otović potvrdila je da su dve osobe s teškim povredama dovezene u bolnicu i da im je pružena zdravstvena pomoć. Kako saznajemo, u pitanju su Dejan i Ana Bažant.

– U bolnicu je smešten bračni par iz Subotice i oni se nalaze u veoma teškom stanju. Navodno, oboje imaju 35 godina i smešteni su na intenzivnu negu hirurgije. Zbog težine povreda lekari ne žele da daju nikakve prognoze, niti da otkrivaju detalje o njihovom zdravstvenom stanju – dodao je naš izvor.

Izvor:Kurir.rs
Foto:facebook/Informativa.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter