Izvor:
28.04.2017 u 17:26
0

LOCIRAN DVOSTRUKI UBICA Policija na tragu somborskom krvniku!

Jeziv zločin dogodio se sinoć u ulici Nikole Tesle broj 9 u Doroslovu kod Sombora, kada je ubijeno dvoje ljudi i teško ranjena 43-godišnja žena.

Ubijeni su bivši policajac Robert Holo (61), koji je na poziv komšija pokušao da spreči zločin, i nepokretna starica Rožika Štampfer, a teško ranjena njena kćer Eržebet (43).

Komšije kažu da su čule više pucnjeva, a sve se dogodilo sinoć oko 19 časova. Ubica je u bekstvu, a kako saznaje Alo! policija ga je locirala i na putu je da ga uhapsi.

Sumnja se da je motiv ovog zločina u neraščišćenim imovinsko-pravnim odnosima. Naime, pokojni Ištvan Štampfer, čija je žena ubijena a ćerka ranjena, boljestojeći meštanin, koji je osim zemlje imao i mlin, imao je i vanbračnog sina F. N. koga je priznao i u nasleđe mu ostavio deo svoje imovine.

F.N. je smatrao da je kćerka Eržebet u deobi nasleđa bolje prošla, što bi moglo da bude motiv zločina u Doroslovu.

Iz izvora bliskih policiji, međutim, saznajemo da prvoosumnjičeni za ubistvo nije F.N, već njegov brat od tetke i pravni zastupnik. Nije sasvim jasno kakvi bi mogli biti njegovi motivi, ali to će sigurno utvrditi dalja istraga i sud.

Jedan od komšija, pre odjeka revolverskih hitaca, primetio je čoveka koji je pokušavao da kroz bašte uđe u dvorište Štampferovih i odmah javio telefonom njihovom rođaku Robertu Holi. Ovaj bivši policajac je krenuo u pomoć, ali ga je u dvorištu kuće dočekao ubica i usmrtio ga sa dva hica.

Komšinica Štampferovih, Vesna Kokotović, kaže za Alo! da poznaje sve aktere ove porodične tragedije i da ništa nije moglo slutiti da se tako nešto može desiti.

– F.M. je miran čovek, radio je nekada kod italijanskog grofa Arvedija koji ima imanje u ovom selu. Mi nismo znali da je on nesposoban za pravne poslove i da ima zastupnika, pogotovo što je bio i disciplinovan lovac u lokalnom udruženju – kaže Kokotović.

Iza Roberta Hola, vrednog i vrlo uspešnog čoveka u biznisu, ostala je brojna familija koju je oprhvala izenadna žalost.

– Kao policajac bio je na najtežim mestima na Kosovu gde se ginulo, bio je jako hrabar, a eto izgubi život od nekog neuravnoteženog tipa – rekao je njegov sin Ronald.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter