Izvor:
17.06.2016 u 22:18
0

SKOČIO SA STENE U VIR: Policija traga za NESTALIM DETETOM u Leskovcu

Na leskovačkom kupalištu "Ðokini virovi" danas je nestao petnaestogodišnjak, preneli su pojedini mediji, a u MUP-u Tanjugu je rečeno da je u toku potraga za detetom čiji je nestanak prijavljen oko 13.00 sati. U MUP-u kažu da je prijavljen nestanak deteta starosti oko 15 godina i da policija, vatrogasci i gorska služba spasavanja intenzivno traže dete. Kako navode mediji, na kupalištu "Ðokini virovi" u kanjonu reke Vučjanke dečak je nestao oko 12 sati, što je Hitnoj pomoći prijavio njegov drug sumnjajući da se udavio.

Takođe, prema tim navodima, dečak je poslednji put viđen nakon što je skočio sa stene u vir, koji se nalazi uzvodno iza hidroelektrane i uređenog dela kupališta.

Tanjug
Foto: Twitter/Serbia.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter