Izvor:
21.06.2016 u 13:22
0

HOROR U ALEKSINCU: Prevrnuo se autobus, PETORO MRTVIH!

Pet osoba je poginulo, a 23 povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u mestu Bobovište na auto putu Niš – Beograd, između Aleksinca i Ražnja, saopštio je MUP.

Nesreća se dogodila rano jutros oko 3.30 časova na delu auto puta u visini sela Bobovište, oko kilometar od skretanja za Aleksinačke rudnike. Do nesreće je došlo kada je autobus slovačkih regitarskih oznaka sleteo s kolovoza. U slovačkom autobusu koji se vraćao sa Krfa bilo je 29 putnika i dvojica vozača.

Ekipe Hitne pomoći zbrinule su 26 povređenih, dok je petoro putnika ostalo zarobljeno ispod prevrnutog autobusa. Povređeni su zbrinuti u Niškom kliničkom centru i Aleksinačkoj bolnici.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu i tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu obavljaju uviđaj, a saobraćaj se odvija bez prekida, levom kolovoznom trakom, navodi MUP.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter