Izvor:
11.09.2017 u 02:15
0

GLUMICA KOJU JE UPUCAO VERENIK HIRURG: Oporavljam se od metka, ali RANA NA DUŠI OSTAĆE ZAUVEK!

Glumica Ivana Panzalović (30), u koju je pucao bivši verenik, ugledni plastični hirurg Srđan Cvetanović (59), oporavlja se na odeljenju intenzivne nege Vojnomedicinske akademije.

Ona je kratko prokomentarisala da se fizički oseća dobro i da se oporavlja od šoka i tragedije koju je preživela.

– Od fizičkih rana se oporavljam, ali od onih na duši to ide malo teže. Sve što sam imala da kažem sam rekla, a o detaljima i uzrocima ponovo ću pričati sa inspektorima beogradske policije – kratko je rekla Ivana.

Prema njenim rečima, tek nakon otpusta iz bolnice i nakon što se još malo oporavi u javnosti će ispričati njeno viđenje veze sa Srđanom i šta je dovelo do tragedije.

Ona je napomenula da je povod za raspravu bio banalan, ali da je svađa eskalirala i zavšila se onako kako nije trebalo.

Dodala je i da je mnogo volela Srđana i da joj je mnogo žao što se na takav način završila njihova velika ljubav.

Ona je demantovala glasine da je sa Srđanom bila radi novca i ponovila da su njeni roditelji imućni, a da je ona solidno zarađivala od glume.

Ljubavna tragedija dogodila se 7. septembra u cik zore u Srđanovom stanu u ulici Koste Racina, na Dedinju, u kojem su zajedno živeli. Između njih je oko dva sata posle ponoći izbila svađa, koja se oko 4.30 završila pokušajem ubisva i samoubistvom.

Kako nezvanično saznajemo, istraga u vezi s ovim slučajem se privodi kraju, a tokom uviđaja
je forenzički tim policije sklapao kockice i uzimao materijalne dokaze.

– Kako se ništa ne bi prepustilo slučaju, uzete su i parafinske rukavice sa Srđanove ruke, kao i sa glumičine. Uzete su i izjave njihovih poznanika, komšija i iako je Ivana tokom uviđaja dala delimičnu preliminarnu izjavu, inspektori će ponovo obaviti razgovor s njom i onda bi na osnovu svih dokaza i činjenica tužilaštvo trebalo da stavi tačku na ceo slučaj – rekao je naš sagovornik upoznat sa istragom.

S druge strane, Srđanovi prijatelji kažu da su on i Ivana imali burnu vezu.

– Iako se Srđan hvalio da je nazjad našao pravu srodnu dušu, zbog njihovih temperamenata su često izbijale svađe. Znali su da se posvađaju, pa da se za nekoliko dana pomire. Stalno je govorio koliko je mnogo voli jer je luckasta.

Pomenuo je nekoliko puta da je Ivana veoma ljubomorna i da mu prebacuje zbog dežurstva. Znala je da ga optuži za neverstvo i da mu napravi scenu, ali nekoliko sati kasnije bi se strastveno ljubili. Dovoljno je to što mu je ogrebala automobil i što ga je po zgradi jurila u vešu.

Ma bilo je svega i svačega u toj njihovoj vezi, ali se primetilo da se Srđan promenio. Delovao je odsutno i činilo nam se kao da ima velike probleme – rekao je jedan od njegovih prijatelja.

Prema njegovim rečima, Srđana će pamtiti kao dobrog čoveka koji je svima izlazio u susret i ljudinu koji je voleo život.

IZVOR/informer.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter