Izvor:
11.09.2017 u 12:32
0

Eksplozija automobila i rafalna paljba u Leskovcu, na dva različita mesta u isto vreme: Izrešetan biznismen u centru grada!

Biznismen A. M. (32) je izrešetan u rafalnoj paljbi, a jedno vozilo u potpunosti ekplodiralo u Leskovcu, javlja Jugmedia. Iako su se pucnjava i ekplozija dogodile na različitim mestima, sumnja se da su ova dva slučaja povezana.

Eksplozija, u kojoj je automobil "reno megan" u potpunosti izgoreo, odjeknula je oko 21 sat na parkingu Tehnološkog fakulteta u Leksovcu.

Dve vatrogasne ekipe su dugo gasile požar na automobilu koji je, sumnja se, namerno zapaljen.

Istovremeno sa ovom ekplozijom, kako javlja Jugmedia, čula se i pucnjava u Ulici Topličkog ustanka, koju je policija blokirala.

Izvor Jugmedie tvrdi da je u toj pucnjavi ubijen biznismen A. M. (32) ispred njegovog stana u naselju Rudare, odnosno, zgrade čiji je bio investitor. Sumnja se da su ova dva slučaja povezana.

Prema svedočenju očevidaca, on je bukvalno izrešetan rafalnom paljbom.

Izvor Jugmedie tvrdi da je njegovo ubistvo povezano sa paljenjem automobila iza Tehnološkog fakulteta.

Inače, A. M. i njegov brat u Leskovcu su poznati kao "žestoki momci“.

Izvori Jugmedie objašnjavaju da je reč zapravo o obračun nalik mafijaškom.

Automobil marke "reno megan“ sa stranim oznakama, koji je izgoreo u eksploziji je namerno je zapaljen. U njemu su, navodno, bile ubice A. M. i potom ga na udaljenosti od oko 200 metara zapalile, kako bi prikrile tragove zločina.

Policija se još nije oglasila povodom ovog ubistva.

Jugmedia.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter