Izvor:
12.09.2017 u 16:26
0

PRAVDA ZADOVOLJENA: Zrenjaninac optužen zbog porodičnog nasilja nad bivšom taštom!

Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podnelo je sudu optužni predlog protiv Zrenjaninca S.P. (38) kojim ga tereti za porodično nasilje prema bivšoj tašti Č.A.

S.P. se sumnjiči da je 15. avgusta ove godine u Aradcu, "ugrožavao spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje člana svoje porodice i to svoje bivše tašte Č.A", navodi se u saopštenju tužilaštva dostavljenom Tanjugu.

Tužilaštvo dodaje da je S.P. došao do kuće Č.A, gde je "potiskom otvorio ulazna vrata" i ušao u kuću u kojoj se osim nje nalazila i njegova bivša supruga i njihovo dvoje maloletne dece.

S.P. je, kako navodi tužilaštvo, prišao bivšoj supruzi u nameri da se pomiri sa njom, ali se između njih isprečila bivša tašta i rekla mu da ode i ostavi njenu ćerku.

Izrevoltiran, S.P. je ženu najpre odgurnuo, a potom joj uputio preteće reči i zadao joj jedan udarac otvorenom šakom u predelu usta.

Optužnim prtedlogom tužilaštva njemu se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici.

izvor/tanjug.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter