parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

SRPKINJA KRALA PO LUX BUTICIMA U BUDVI: Glumila da je došla u šoping!

Srpska državljanka V. V. (33) uhapšena je zbog serije džeparenja, a budvanski inspektori identifikovali su je kao krivca pregledom video-zapisa sa nadzornih kamera iz nekoliko budvanskih butika.

 

Devojka iz Smederevske Palanke, prema nezvaničnim informacijama Vijesti, privremeno je boravila u Tivtu, odakle je svakodnevno dolazila u Budvu.

 

Isti izvor saopštio je da su joj meta bili kupci u luksuznim buticima.

 

"Glumeći da je došla u šoping, prilazila je nepažljivim kupcima i iz tašni vešto uzimala novčanike. Budvanska policija bila je zatrpana prijavama, uglavnom, inostranih državljana, koji su prijavljivali krađe ličnih stvari... Sa snimka iz jednog od budvanskih butika, kamera je jasno snimila kako Vojnićeva 'operiše' - bila joj je potrebna samo mala nepažnja kupca da mu iz torbe uzme novac", saopšteno je nezvanično iz Uprave policije.

Pošto je identifikovana, Viktoriji su lisice na ruke stavili inspektori budvanske policije. Pred policajcima je priznala osam krađa, nakon čega je protiv nje podneta krivična prijava. Srpkinja je juče privedena sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću.

 

Taj portparol Osnovnog suda u Kotoru potvrdio je Vijestima da je saslušao osumnjičenu u prisutvu branioca i da je prihvatio predlog osnovnog tužioca za određivanje pritvora do 30 dana Vojnićevoj.

 

Prema njegovim rečima, to je učinjeno zbog straha od bjekstva i ponavljanja krivičnog dela. Vojnićevoj se stavlja na teret krivično delo - krađa u produženom trajanju. Ona je juče upućena u spuški Istražni zatvor.

 

 

izvor/kurir.rs

foto/arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
08:45 TOP - SHOP
09:00 Bolja zemlja
10:40 TOP - SHOP
11:00 FILM
11:55 Vesti
12:05 FILM
12:55 Vesti
13:05 Pazi Paparazzo
14:00 Letnji kamp - Live
16:00 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:35 Upoznajte Parove
22:00 Letnji kamp - Live
02:30 Letnji kamp - Live