parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

MONSTRUM: Evo šta u zatvoru radi Čombe, surovi ubica i silovatelj dece!

 

Čombe je jedan od 67 zatvorenika koji su od ukidanja smrtne kazne 2002. godine osuđeni na maksimalnu kaznu zatvora. Kaznu služi u KPZ "Nova Skela", gde se nalaze najveći monstrumi i ubice.

Dragan Nikolić Čombe je jedan od najvećih monstruma u Srbiji koji izdržava maksimalnu kaznu zatvora jer je na podmukao način, 2005. godine, ubio Tamaru Ivanović (13) u Batajnici, a ranije je silovao maloletnu N. S. u Opovu.

Zločin se desio u blizini Železničke stanice Šangaj u Batajnici, kada je devojčica prišla Draganu da mu pomogne, pošto je pao. Tada joj je zadao 19 smrtonosnih uboda u leđa i grudi.

Na suđenju se branio iskazima da je zločin učinio u pijanom stanju i da je u tom trenutku ona za njega bila napadač. Sudskim veštačenjem je utvrđeno da i u alkololisanom stanju nije mogao da zada tako precizne udarce.

On se tokom izricanja presude samo podrugljivo smejao, a u toku dokaznog postupka tvrdio je da je tek sutradan u novinama pročitao da je ubijena mlada devojka i shvatio da je to "verovatno“ on učinio.

Trenutno je smešten u Kazneno-popravnom zavodu  "Nova Skela" gde se nalaze ozloglašene ubice, silovatelji, krupni dileri droge...

Ovaj zatvor zovu i srpski "Sing, sing" i jedan je od najsavremenijih u Srbiji.

- On deli ćeliju sa još jednim zatvorenikom. Angažovan je na poslu higijeničara i čisti hodnike u zatvoru. Niko od porodice mu ne dolazi u posetu, ne pravi probleme i ne žali se ni na šta - kaže naš izvor.

Žrtve Dragana Nikolića bila su deca prema kojima nije imao nikakve milosti, pa sud nije mogao da izrekne nijednu kaznu osim maksimalne.

Inače, ubijena Tamara Ivanović je bila sestričina Milorada Ulemeka Legije (48), osuđenog za ubistvo srpskog premijera Zorana Đinđića.

Tamara je ćerka Jelene Ivanović, Legijine sestre od strica. Nakon ubistva, Tamarina majka Jelena se razbolela i umrla pre nekoliko godina od karcinoma.

 

 

izvor/telegraf.rs

foto/arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Rano jutro
07:00 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:10 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
21:00 Provodadžija
22:00 Parovi - Ispovesti
02:30 Parovi - Live