Izvor:
14.09.2017 u 16:35
0

ŠOK: Advokat Nemanja ubijen greškom jer su ga pomešali sa kriminalcem koji vozi isti auto i živi u istoj zgradi?

Nemanja Stojanović (26), advokat pripravnik iz Jagodine, sin uglednog jagodinskog advokata Miroslava Mikija Stojanovića, ubijen je u noći između utorka i srede u sačekuši ispred zgrade u kojoj je živeo u Ulici braće Direk u Jagodini.

Prema prvim informacijama, nepoznati napadač sačekao je Stojanovića sakriven u ulazu višespratnice i u njega ispalio četiri metka.

Likvidacija se desila oko 2.45. Ubica je Stojanoviću ispalio dva metka u stomak, a sa dva ga je overio u glavu. Nakon toga je pobegao u nepoznatom pravcu – kaže naš izvor i dodaje da zgrada ispred koje se desilo ubistvo, kao ni okolne zgrade, nema video-nadzor.

Očevidaca nema jer su komšije shvatile da se nešto dešava kada su čule pucnje, koji su ih trgli iz sna. Nakon toga su videli mladića u lokvi krvi kako leži ispred zgrade i pozvali su Hitnu pomoć i policiju – ispričao je izvor.

Motiv brutalne likvidacije mladog advokata zasad je nejasan, a u Jagodini su počele da kruže dve priče.

Prema jednoj, Nemanja je ubijen greškom, jer u njegovoj zgradi navodno stanuje mladić koji se bavi kriminalom i vozi isti „audi“ kao Stojanović. Prema drugoj, koja je manje verovatna, Nemanjino ubistvo navodno je opomena njegovom ocu – kaže naš sagovornik.

Prijatelji i kolege ubijenog advokata za njega imaju samo reči hvale i kažu da on nije imao probleme ni sa kim.

Ne znam šta bi mogao da bude razlog da bilo ko ubije tog mladića. Čuo sam da je te kobne večeri bio u centru grada s prijateljima i da je ubijen kada se vraćao kući. Bio je dobar dečko, nikad se nikom nije zamerio. Studirao je u Kragujevcu, nije imao poroke i ne vidim da je bilo kome mogao da se zameri – priča jedan poznanik.

Mladi Stojanović je poslednje dve godine bio pripravnik kod oca u advokatskoj kancelariji.

Uvek je bio nasmejan. Nije se žalio da ima ikakvih problema. Bio je očev ponos i ne znam kako će on ovo da preživi. S Miroslavom se nisam čuo jer ne znam ni šta bih mu rekao. Nema reči utehe – rekao je jedan advokat.

Advokati i sudije iz Pomoravskog okruga juče su organizovali protest ispred suda, a danas će u znak žalosti obustaviti rad.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter