Izvor:
15.09.2017 u 14:29
0

UPUCANA GLUMICA TAJNO NA GROBU HIRURGA! Ivana Panzalović želi da mu kaže DA GA NE KRIVI I DA JOJ JE ŽAO ZBOG SVEGA!

Glumica Ivana Panzalović (30) koja je prekjuče izašla iz bolnice, pošto ju je 7. septembra ranio verenik, plastični hirurg Srđan Cvetanović (59), koji se potom ubio, planira da u tajnosti poseti Srđanov grob.

Glumica se poverila prijateljima da namerava da uskoro ode na Centralno groblje, gde je Cvetanović sahranjen u utorak, ali da to želi da uradi bez pompe.

– Ivana se fizički oporavlja i njeno zdravstveno stanje u tom smislu je u redu. Međutim, ona se psihički oseća loše i trebaće joj vreme da se oporavi. Prolazi kroz težak period i svakodnevno joj se vraćaju slike nemilog događaja. Teško joj je što je Srđan sebi oduzeo život i to na takav način i pre njom. Zbog toga želi da ode na njegov grob i da mu tamo kaže da mu sve oprašta i da joj je žao. Veruje da će to biti veliko olakšanje za nju samu, ali i da će Srđan tada moći da počiva u miru – navodi dobro obavešten izvor.

Glumica je veoma potresena zbog tragedije da trenutno nema snage da ode u stan u Ulici Koste Racina na Dedinju, u kojem se desila tragedija.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter