Izvor:
16.09.2017 u 12:47
0

ZORAN MARJANOVIĆ UHAPŠEN ZBOG UBISTVA SUPRUGE! (FOTO)

Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene.

Marjanović je uhapšen u Borči, nakon čega je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde mu je određen pritvor do 30 dana.

Vladimir Marjanović potvrdio je da je njegov sin uhapšen i tvrdi da je “hapšenje namešteno”.

– Zoranovo hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica – priča u šoku Vladimir Marjanović.

– Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči… Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru, sutra život dao – naveo je on nedavno, dodavši da ga boli povezivanje sa sektama, te da svi vrlo dobro znaju da je pravoslavac i da bi poginuo za svoja uverenja.

– Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati celu moju porodicu u toj kući, koja je bila jeziva tih dana – pričao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlučio da bude još jači.

Blic
Foto: Twitter/GlavneVesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter