Izvor:
16.09.2017 u 14:07
0

STEFANOVIĆ POTVRDIO: Marjanović priveden, sud danas o pritvoru!

U Borči je sinoć uhapšen Zoran Marjanović zbog sumnje da je ubio svoju suprugu pevačicu Jelenu Marjanović, potvrdio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

Ministar je za rekao da je Marijanović priveden u saradnji policije i Višeg tužilaštva u Beogradu, a da sud za prethodni postupak danas treba da odluči o određivanju pritvora.

Stefanović je pružio podršku i priznanje policajcima koji su radili na ovom slučaju navodeći da su bili posvećeni i uložili hiljade sati rada kako bi došli do dokaza.

On je napomenuo i da je ponekad, kao u ovom slučaju, potrebno vreme da se prikupe dokazi koji su validni za sud i istakao da ima poverenje u ljude koji su to mesecima radili i bili veoma zainteresovani da reše slučaj.

Zato očekuje da će slučaj uskoro dobiti i sudski epilog.

Ministar je rekao i da za sada ne može da iznosi više detalja iz istrage, ali da očekuje da će više informacija moći da se obelodani tokom naredne sedmice.

Telo pevačice Jelene Marijanović pronađeno je na nasipu u Borči 3. aprila 2016. godine.

Tanjug
Foto: Facebook/NUNS1994/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter