Izvor:
16.09.2017 u 19:38
0

ZORAN MARJANOVIĆ SMEŠTEN U ĆELIJU, TRAŽIO LEKOVE ZA SMIRENJE!

Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović prebačen je oko 13 časova u pritvorsku jedinicu.

Zoran Marjanović, koji je sinoć uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, prebačen je danas u pritvorsku jedinicu.

Marjanović se nalazi sa još jednim pritvorenikom u ćeliji.

Kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, Marjanović se prilikom dolaska u pritvor požalio da mu je loše i dati su mu lekovi za smirenje.

On za sada ne pravi nikakve probleme.

Podsetimo, Marjanović je uhapšen sinoć u svom domu. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je danas rekao da je policija neprestano radila kako bi bili postignuti rezultati.

– Javnost mora da razume da je potrebno vreme da bi se zatvorio ovakav slučaj, jer policija i tužilaštvo moraju da prikupe sve dokaze – rekao je Stefanović.

Povodom hapšenja oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Rano jutros u dom porodice Marjanović došli su pripadnici policije i radnici Centra za socijalni rad, kako bi porazgovarali sa Zoranovom porodicom.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter