Izvor:
16.09.2017 u 21:37
0

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Napadač na novinarku je PRIVEDEN! (foto)

Minstar unutrašnjih polsova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je napadač na novinarku TV Pink priveden.

Ministar je rekao da je će to lice dalje biti predato nadležnim organima.

Na protestu Dveri, Zdrave Srbije, sindikata Sloga i, prema najavama, vojnog i policijskog sindikata, ispred TV Pink napadnuta je novinarka te televizije koja je prebačena u Urgentni centar.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović takođe je učestvovao u vanrednoj emisiji na Televiziji Pink i oštro osudio nasilje nad novinarima.

– Danas imamo situaciju da opozicija tuče novinare zato što misle drugačije od njih. To je skandalozno! Pa to nigde nema… Oni nemaju elementarnu ljudsku pristojnost. Prema njihovom mišljenju dobri novinari su oni koji napadaju Vučića i Vladu, a oni koji misle suprotno su loši i treba ih tući. Strašno! – izjavio je ministar Stefanović.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da poznaje Gordanu Uzelac, koja je sitna žena i koja nije nikome ništa nije uradila.

On je rekao da je napadač na novinarke D.V. 1972. godište iz Lučana, koji joj je prišao i nokautirao je, ona je otišla u UC.

– Ovo lice će biti predato tužilaštvu, ovo je čist fašizam u teoriji kako ga knjige opisuju, kažu da se stvara negativna medijska atmosfera, da vi je stvarate, ljudi poput Obradovića, stamatovića, jankovića, Jeremića – istakao je Stefanović, ističući da jedna televizija ima pravo na drugačiji stav.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter