Izvor:
16.09.2017 u 23:18
0

MUP: Identifikovan napadač na novinarku! (foto)

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je napadač na novinarku TV Pink Gordanu Uzelac identifikovan kao D.V. (1972) iz Lučana i da je on priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako se ističe u saopštenju, na protestu pristalica Dveri ispred televizije Pink, kojem je prisustvovalo oko 250 ljudi, došlo je do ozbiljnog narušavanja javnog reda i mira i tom prilikom je D.V. (1972) iz Lučana, fizički nasrnuo, zadao udarac i naneo telesne povrede novinarki TV Pink Gordani Uzelac.

D.V. je ubrzo nakon toga identifikovan i priveden, a policija u saradnji sa tužilaštvom preduzima mere iz svoje nadležnosti u vezi sa tim slučajem.

U saopštenju se dodaje da se tokom trajanja skupa dogodilo više međusobnih tuča okupljenih pristalica Dveri, koje su protestovale ispred televizije Pink i u toku je utvrđivanje prekršajnih i krivičnih odgovornosti sukobljenih.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter