Izvor:
17.09.2017 u 02:46
0

SESTRA JELENE MARJANOVIĆ PROGOVORILA: Otkrila pravu istinu o vezi pevačice i tajkuna! (foto)

Nakon hapšenja Zorana Marjanovića, koji se sumnjiči za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović, brigu o njihovoj ćerki Jani mogla bi da preuzme sestra od strica ubijene pevačice "Zvezda Granda", Teodora Krsmanović.

Ona kaže da će sutra doputovati u Beograd iz Kraljeva kako bi boravila sa Janom.

– Tačno je da sam najbliža sa njom, i stalo mi je samo da njoj bude lakše i da iz svega izađe sa što manje traume. I dok je Jelena bila živa, stalno smo se viđale i jedino smo mi dolazili kod nje u kuću. Danas sam se čula i sa Zoranovim ocem Vladimirom, koji je totalno u šoku, te slabo i govori – objasnila je Teodora.

Devojka objašnjava da ne veruje, baš kao i svako ko je ikada upoznao Jelenu, u Vladimirove priče o tome da je bila u vezi sa tajkunom.

– Jelena je žena bila opsednuta narušenim zdravljem svoje majke, stalno je bila na relaciji kuća, vrtić, bolnica. Nije imala vremena ni volje za bilo šta izvan toga, a oni koji je poznaju znaju da prevara nije bio njen stil – navela je Teodora.

Inače, pred kućom Marjanovića nalazile su se brojne medijske ekipe, a a tu je bio i Zoranov brat Miloš koji je u naručju držao malenu devojčicu.

Podsetimo, više od godinu dana na monstruozan način ubijena je pevačica Jelena Marjanović, a sinoć je zbog sumnje da ju je ubio uhapšen njen muž Zoran.

On je prekjuče napustio rijaliti "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. Rijaliti je napustio, kako je juče navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom Janom (6).

Zoranov otac: Jelenu je ubio tajkun, Zoranu je namešteno

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je večeras uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, potvrdio je za Kurir da je njegov sin uhapšen, međutim tvrdi da je ovo "hapšenje namešteno" i da je Jelenu ubio tajkun.

Autor: Kurir.rs/Telegraf
Foto: Youtube/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter