Izvor:
19.09.2017 u 03:11
0

Zorana Marjanovića prebacili u ćeliju s trojicom robijaša: Jedan od njih je osumnjičen za ubistvo!

Zoran Marjanović, koji je uhapšen zbog ubistva pevačice Jelene Marjanović, prebačen je sa prijemnog odeljenja u drugu ćeliju.

On je s još trojicom pritvorenika u ćeliji, od kojih je jedan optužen za nasilje u porodici, drugog terete za posedovanje oružja, a trećeg za ubistvo.

Njega posećuju 4 advokata, koji pripremaju njegovu odbranu.

Inače, on je jako miran, veoma je poslušan i radi sve po pravilu: ne pravi probleme, uzima hranu, ponaša se sasvim normalno.

Podsetimo, Marjanović je uhapšen u petak uveče u Borči, zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelenu Marjanović. On je priveden u Više javno tužilaštvo, i odmah je saslušan.

Njemu je određen pritvor od 30 dana.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter