Izvor:
19.09.2017 u 13:06
0

Devet svedoka protiv Zorana Marjanovića: Trag nepoznate osobe na Jeleninoj trenerci bi mogao da bude ključ u istrazi!

Na spisku osoba koji treba da budu saslušani u slučaju protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči, nalazi se devet svedoka.

Na prvom mestu je Zoranova tašta Zorica Krsmanović , koja je preminula pre pola godine.

– Deveta je Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović, koja je prema sopstvenom priznanjuživela daleko od njih – kaže advokat Veljko Delibašić, branilac osumnjičenog Marjanovića.

U nalazima veštačenja koji su pridodati naredbi za sprovođenje istrage i krivičnoj prijavi protiv Zorana Marjanovića, navodi se pored ostalog, da je na donjem vešu i trenerci izolovan biološki trag, muške, zasad nepoznate osobe.

U Tužilaštvo još nije dostavljen nalaz o veštačenju blata pronađenog na Marjanovićevim pantalonama, a koji se poklapa sa blatom iz kose kose mrtve pevačice.

Advokatima koji su angažovani u odbrani Zorana Marjanovića rečeno je da će kompletne spise predmeta moći da vide do kraja nedelje, pa samim tim i rezultate raznih veštačenja.

U ovom trenutku, kako tvrde, nema nijednog dokaza da je njihov branjenik počinio zločin, koji mu je stavljen na teret.

Advokati Zorana Marjanovića kažu da je priseban i iznenađen spletom događaja, kao i da želi ponovo da iznese odbranu.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter