Izvor:
19.09.2017 u 18:01
0

KLUPKO TAJNI SE ODMOTAVA: Zoranov sin se izleteo dan nakon ubistva: Deda je zajebao stvar!

Da zaista nešto ne štima u porodici Marjanović i da policija od početka ima indicija da su manje-više svi na neki način povezani sa ovim ubistvom, govori i sledeći događaj.

– U nedelju 3. aprila, dan posle ubistva negde oko 19 časova, u kuću je došao Zoranov sin iz prvog braka, koji je tog dana bio na saslušanju u policiji, i vidno uznemiren pred nama okupljenima prokomentarisao: "Ma deda je za.ebao stvar", ne precizirajući o čemu je reč. Čim je to izgovorio, njega je jedna rođaka odvukla u drugu sobu. On se kasnije vratio, ali nije progovorio ni reč – otkriva naš sagovornik blizak porodici.

Pevačica oteta i ubijena na drugom mestu

Jelena Marjanović ipak nije ubijena u Borči, već je posle brutalne likvidacije dovezena u noći između 2. i 3. aprila 2016. i ostavljena u kanalu pored nasipa, pokazuju najnovija saznanja iz istrage.

Kako saznaje Kurir, telo nesrećne pevačice, čiji je suprug Zoran Marjanović uhapšen zbog ovog zločina, ubačeno je u vodu oko tri sata ujutru, a pronađeno desetak sati kasnije. Novim detaljima istrage potvrđeno je nedavno pisanje Kurira da Jelena nije usmrćena odmah na nasipu.

– Prema najnovijim saznanjima, Jelena je najverovatnije oteta u subotu oko podne, dok je džogirala na nasipu u Borči. Odvezena je na drugu lokaciju i ubijena. Kada je prijavljen njen nestanak posle nekoliko sati, krenula je potraga, koja se ubrzo završila jer je pao mrak. Telo je dovezeno oko tri sata ujutru u bačeno u kanal pored nasipa – kaže naš izvor i dodaje:

– Ona nije ubijena na nasipu jer je u to vreme bilo mnogo ljudi na toj lokaciji, čak se igrala i utakmica na obližnjem terenu. Ispituje se da li je možda i poznavala otmičare i pristala da krene. Ubice su imale više od 12 sati prednosti jer je tek sledećeg dana nađeno njeno telo.

Naš sagovornik objašnjava da Zoran, koji je zasad jedini uhapšen zbog ubistva, nije sve ovo mogao sam da uradi.

– Ovo je isuviše složena operacija, morao je da ima saučesnike. Čitav splet okolnosti im je išao kasnije naruku, jer je uviđaj loše urađen, mnogi dokazi na licu mesta su brzo uništeni.

– Otkriće da je ubica šake i nokte Jelene Marjanović držao u abrazivnom sredstvu, najverovatnije varikini, kao i detalj da na Jeleninoj majici nisu nađeni tragovi krvi ukazuju na to da je ona ubijena na nekom drugom mestu, a ne na nasipu na kom je poslednji put viđena. Sve ovo dokazuje da je ubica na taj način pokušao da ukloni tragove zločina – ovo je pre samo desetak dana tvrdio Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada (CFI), koga je, kao i advokata Predraga Savića, angažovala porodica Krsmanović kako bi se konačno saznala istina o ubistvu njihove rođake Jelene Krsmanović Marjanović.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter