Izvor:
24.09.2017 u 15:03
0

NOVI DETALJI PUCNJAVE NA DORĆOLU: Policajac ubio muškarca tokom hapšenja!

U pucnjavi, koja se dogodila noćas u 02.11 sati na Dorćolu, u ulici Cara Dušana kod broja 13, ispred konobe "Akustik", od rana zadobijenih vatrenim oružjem preminuo je muškarac L.M. (30)

Kako je saopštila policija muškarca L.M. ubio je pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova prilikom hapšenja. Naime, kako saznajemo, L.M. se provodio u konobi "Akustik" na Dorćolu kada se posvađao sa J.Š. vlasnikom ove kafane. On je pretio njemu i gostima pištoljem, a potom je na vlasnika kafane i zapucao.

J.Š. je u pucnjavi ranjen u rame.

Policija je jutros saopštila da je nakon toga "pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom hapšenja, lišio života L.M. koji je prethodno pucao u policajce i vlasnika restorana".

Policija je saopštila da se ispituju sve okolnosti i činjenice ovog događaja. Istraga je u toku.

Na licu mesta od 8 sati jutros je ekipa forenzičara, a ispred kafane, na tramvajskim šinama vidljivi su tragovi krvi.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter