Izvor:
24.09.2017 u 18:01
0

Zoran u zatvoru, a brat pred oltarom: Oženio se Miloš Marjanović!

Miloš Marjanović, brat osumnjičenog Zorana Marjanovića, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je usmrtio svoju suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović, u petak se venčao sa dugogodišnjom devojkom Milicom.

Kako saznajemo, nakon venčanja u opštini, kojem su prisustvovali samo kumovi, svi su u otišli u dom Marjanovića u Borči, gde je priređen ručak za članove obe familije.

Naša saznanja nije negirao, a ni potvrdio, Zoranov otac Vladimir, koji je kratko rekao da ne sme ništa da komentariše.

– Advokati su mi rekli da ništa ne komentarišem. Imajte malo razumevanja i hvala vam što ste nazvali – rekao je kratko Vladimir Marjanović.

Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, Miloš se u petak venčao sa dugogodišnjom devojkom i rekao je da će se kasnije obaviti i crkveno venčanje, kada se situacija malo smiri.

– On je pre Zoranovog hapšenja zakazao venčanje kako bi vezu s devojkom, koja je u drugom stanju, ozvaničio. Koliko znam, nisu pravili nikakvo veselje, jednostavno, nakon građanskog venčanja su svi došli u Borču, gde su ručali. Nije bilo ništa posebno i tokom ručka su pokušavali da animiraju Zoranovu ćerkicu, koja mnogo pati za ocem – priča naš sagovornik koji je upućen u dešavanja u porodici Marjanović.

Prema njegovim rečima, odluka da se Miloš venča ubrzalo je stanje njegove verenice, koja je u podmakloj fazi trudnoće.

– Koliko sam razumeo, Miloš i njegova devojka su to odavno planirali, ali svadbu su odložili zbog Jeleninog ubistva, koje je mnogo potreslo tu devojku – rekao je naš sagovornik.

Inače, tokom istrage o ubistvu Jelene Krsmanović Marjanović, kao i ostali članovi porodice, njen dever Miloš Marjanović je više puta u policiji davao iskaz. Prilikom davanja iskaza je delovao konfuzno, čudno i izgledalo je kao da se nečega boji. Jednostavno, nije imao odgovore na neka pitanja, na primer, ko je tog dana dok je trajala potraga za Jelenom vozio automobil. Odgovarao bi: "Ja", pa bi rekao da je vozio otac, a na kraju Zoran valjda, a u sledećoj sekundi bi rekao da se ne seća. Govorio je da ništa ne zna ni o čemu i da je spavao – rekao je naš sagovornik blizak istrazi.

alo.rs
Foto: telegraf.rs/youtube printcreen, belgrade26/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter