Izvor:
25.09.2017 u 17:19
0

„MARJANOVIĆI SU OKULTNA PORODICA“: U ubistvu Jelene Marjanović bilo je saučesnika, ona je ubijena u kadi! (VIDEO)

Ubistvo Jelene Marjanović već mesecima puni naslovne strane medija.

Nedavno je uhapšen njen muž Zoran Marjanović, što je podiglo veliku prašinu.

U jutarnjem programu Happy televizije gostovali su stručnjaci koji su komantarisali ovo ubistvo.

Ljiljana Avramović, psihijatar, zgrožena je činjenicom da Zoranov brat pravi svadbu u kući zločina. Ona je ovo rekla o porodici Marjanović:

-U kojoj porodici je moglo da se dogodi da se krije malteretiranje koje je bilo dugogodišnje. Vidimo jednu ezoteričnu, okultnu porodicu. Oni su prihvaćeni od sistema jer kao masku stavljaju religiozna obeležja. Bila su vremena kada je magijsko bilo bitnije nego sada. Rešenje nam je pred očima, i plašimo se da se približimo centru priče zbog straha od magijskog.

Milan Lađević, glavni urednik Srpskog telegrafa, ima slično mišljenje:

-Zoran je namerno spinovao priču da ide u drugom pravcu. Narednih dana ćemo videti da li će policija uhapsiti nekog kao saučesnika. Prema našim informacijama, ona je ubijena u kadi. Ona je prvo umrla dok je bila na stepeništu pa je kasnije ubijena u kadi. Svakako je bilo saučesnika, ovo jedan čovek nije mogao da izvede.

Milan Kostić, forenzički psiholog, naglašava bitnost i novinskih istraživanja i rada nadležnih organa:

-Potrebno je da se uradi stručno veštačenje. Ova istraga ustvari je na neki način postaknuta svim novinskim natpisima. I treba sve što je prikupljeno uzeti u obzir. Sličan slučaj je sa psihološkim profilom. Izmišljene priče onemogućavaju da neko ko sa strane istražuje dođe do istine. –zakljucuje on.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter