Izvor:
26.09.2017 u 18:26
0

ADVOKAT PORODICE MARJANOVIĆ: U dokumentima ne postoji ni jedan detalj koji ukazuje na počinioca! (VIDEO)

U jutarnjem programu Hepi televizije "Dobro jutro Srbijo" gostuje advokat porodice Marjanović Nikola Dumnić.

– Poslednji put sam razgovaro sa Zoranom u petak. On je insistirao da iznese odbranu jer nema šta da krije. Hteo je da iznese odbranu i pre nego što su mu izneseni dokazi. Stoji pri svim svojim prethodnim izjavama. Ja nikakve nove dokaze nisam video. Nalazima je utvrđeno da je ošteđena ubijena tačno tamo gde je i pronađena. U njenom nokatnom sadržaju nema DNK Zorana Marjanovića, veće neke druge osobe muškog pola.

Advokat odbrane izrazio je žaljenje što je, kako je rekao, cela porodica Marjanović unapred osuđena zbog imidža.

– Da budem iskren, na nasipu nisam bio, ali sam od članova njegove porodice saznao da nije tačno da se svaki deo tog nasipa lepo vidi. Cela porodica Marjanović je zbog imidža osuđena. Ja tvrdim da Marjanović nije kriv. Ništa od onoga što sam kao profesionalac video u spisima ne ukazuje na konkretnog počinioca, ne postoje sigurnosne kamere – rekao je Dumnić.

Ostanite uz Hepi televiziju!

Happytv.rs
Foto: Twitter/GlavneVesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter