Izvor:
06.10.2017 u 14:13
0

Očajna majka godinu dana čeka sina, a od njega ni traga, ni glasa!

Kako porodica kaže, Saša je otišao u kafanu u kojoj je često boravio. Odatle je pozvao taksi i otišao u susednu Trnavu, i više se nije vratio kući.

Spasenija Ćirković iz Atenice kod Čačka, majka Saše (33) koji je nestao 27. oktobra prošle godine i od tada mu se gubi svaki trag, i dalje se nada i čeka svog sina.

– Kako pozvoni telefon ili neko pokuca na vrata, sve pomislim to je moj Saša. Ali od njega ni traga ni glasa, evo već skoro godinu dana – opisuje svoju svakodnevnicu neutešna majka.

Kako porodica kaže Saša je otišao u kafanu u kojoj je često boravio. Odatle je pozvao taksi i otišao u susednu Trnavu i više se nije vratio kući.

– Nestanak smo sutradan prijavili policiji. Telefon mu je tada zvonio, ali se niko nije javljao. Potom je bio nedostupan, pa je u jednom momentu ponovo bio dostupan kada ga je pozvao jedan komšija, ali je veza prekinuta. to je bio poslednji kontakt sa njim – priča Sašina sestra M.Ć. (50).

U prvi mah porodici je bilo sumnjivo što je taksista koji je Sašu ostavio u Trnavi sutradan otišao u Austriju. Međutim kada se vratio opisao je šta se dogodilo u noći Ćirkovićevog nestanka.

– Rekao je da Saša nije imao da mu plati i da su se zaglavili u blatu. Saša mu je po njegovoj priči pomogao da se izvuče iz blata , a onda je otišao u nepoznatom pravcu. Na tom mestu je pronađen njegov kačket. Na njemu je bilo tragova blata. Policija to nije uzela kao dokaz – navodi Sašina sestra.

Tokom svakodnevne potrage koja je trajala skoro mesec dana pretražen je svaki pedalj terena, ali traga nije bilo. U policiji čine sve kako bi razrešili misteriju koja traje skoro godinu dana.

– Najgore je što ne znam je li živ ili mrtav – očajno zaključuje Sašina majka.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter