Izvor:
30.06.2016 u 20:32
0

KOLEGE NOVINARI U ŠOKU: Preminuo je Siniša Svilan

Na svom radnom mestu, u Beogradu, iznenada, danas u 13 časova umro je Siniša Svilan, savetnik za program Happy televizije.

Svilan se samo srušio odjednom, kolege su pritekle da mu pomognu, međutim, očito, nije bilo spasa. Ekipa Hitne pomoći, koja je ubrzo došla, duže od pola sata ga je reanimirala, ali bez rezultata.

Pretpostavlja se da mu je zakazalo srce.

Siniša Svilan je bio sjajan kolega, veliki stručnjak u svom poslu, koji je sve vreme nastojao da svima pomogne i makar deo svog ogromnog znanja iz oblasti televizije prenese drugima – kažu na Happy televiziji – Njegova smrt je veliki šok za sve nas. Imao je velike planove, bio je pun entuzijazma i energije da sve što počne da radi ide napred.

Happy televizija uputila je njegovoj porodici iskreno saučešće.

Svilan je umro u 57. godini.

HappyTv.rs
Foto: novilist.hr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter