Izvor:
02.07.2016 u 20:46
0

ISPOVEST UJAKA UBIJENE ŽENE IZ ŽITIŠTA: Siniša je slao dete na EKSKURZIJU sa 25 dinara!

Happy TV je otišla na mesto gde se sinoć dogodio krvavi pir Siniše Zlatića koji je ubio petoro sugrađana uključujući i svoju suprugu Dijanu. Kako kažu meštani Zlatić je u kući držao oružje i poznat je po nasilničkom i u najmanju ruku ćudnom ponašanju prema svojim najbližima.

Samo za Happy TV, ujak ubijene Dijane priča o porodičnim problemima sa kojima su se Zlatići susretali.

Ovo što se dogodilo je stravično. On se i ranije ponašao loše prema porodici. Odu na letovanje, pa iz čista mira zaključa ženbu u sobu, da ne može na plažu. Onda zahteva da mu sa 100 dinara kuva supu sa mesom. Kada mu je sin išao na ekskurziju on mu je dao za džeparac 25 dinara– zaključuje ujak tragično nastradale Dijane.

HappyTv.rs
Foto:Twitter/quidplace

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter