Izvor:
02.07.2016 u 23:14
0

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PIROTA: Dve osobe izgubile život

Dve osobe poginule su u saobraćajnoj nesreći koji se danas dogodila na obilaznici oko Pirota, potvrđeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije.

Prema navodima MUP-a, sudarili su se teretno vozilo domaćih registarskih tablica i putničko vozilo švajcarske registracije, a uviđaj je u toku.

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je danas da je normalizovan saobraćaj na deonici od Niša ka granici sa Bugarskom nakon što su u udesu na obilaznici oko Pirota stradale dve osobe.

Kako se navodi, saobraćaj na državnom putu 2. A reda broj 259, deonica Niš-granični prelaz Gradina ponovo se odvija bez zastoja.

Novosti.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter