Izvor:
02.11.2017 u 12:45
0

BEOGRAD: Noćas čak četiri udesa i požar!

U Beogradu su se protekle noći dogodile četiri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno sedam osoba, a izbio je jedan požar u kom nije bilo povređenih.

Najteže povrede zadobila je žena koju je udario automobil oko 21 čas na uglu Bulevara Nikole Tesle i ulice Džona Kendija.

"Lekari su konstatovali povredu glave i otvorenu povredu butne kosta. Ona je prevezana u Kliničko-bolnički centar u Zemunu na neurohirurgiju", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U nesreći koja se u 20 sati dogodila na Smederevskom putu kod kafića Kocka, povređene su četiri osobe, među kojima je bila i devojčica od sedamnaest godina.

Dva muškarca povređena su u nesrećama koje su se dogodile oko 20.20 na Novom Beogradu u Bulevaru Arsenija Čarnojevića, odnosno oko 21.30 na uglu ulica Krunske i Kumanovske.

Kako je rekla portparolka Hitne pomoći Nada Macura, u požaru koji je u 21.40 izbio kod autobuske stanice, nije bilo povređenih, ali je lekarska ekipa dežurala sat vremena.

Protekle noći lekari su imali ukupno 100 intervencija, od kojih na 12 javnom mestu, najviše zbog hroničnih bolesnika, astmatičara, psihijatrijskih bolesnika, kao i alkoholisanih osoba.

izvor:b92.net
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter