Izvor:
04.11.2017 u 20:35
0

DRAMA KOD „OLIMPA“: Gurnuo ženu, pa joj pretio ubistvom!

Sportski dan jedne žene pretvorio se u davanje izjave policiji zbog pretnji ubistvom na atletskoj stazi.

Naime, kako priča očevidac, oko 14 sati dve žene i muškarac sporije su trčali po stazi. Približavao im se muškarac od oko 30ak godina u punom trku.

– On je počeo da se dere na njih "Sklonite se, sklonite se" i žena, kako nije videla odmah u kojoj je stazi ovaj muškarac, pomerila se u njegovu i našla se ispred njega. On se tada nije zaustavio nego je jako odgurnuo tako da je ona pala na zemlju. Tu se nije zaustavio nego je i počeo da je psuje i preti rečima "Ubiću te" – priča očevidac.

Prijateljica povređene žene je nakon ovoga pozvala policiju, nakon čega je policajac došao i uzeo izjave.

– Gurnuo me je tako jako da sam se otkotrljala u kolut napred. Zbog pada mi je i polomljen telefon – priča gurnuta žena M. B.

M. B koja ima oko 40ak godina, inače je i sportistkinja.

Napadač je ostao na licu mesta, ali nije želeo da daje policiji izjavu, već se samo drao kako će "platiti kaznu".

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter