Izvor:
06.11.2017 u 15:37
0

UHAPŠEN PEDOFIL NA MEKSIČKOJ GRANICI: Američki sektaš lišen slobode zbog ubistva! (foto)

Amerikanac optužen kao vođa sekte, koga vlasti SAD traže na osnovu optužbi za pedofiliju, uhapšen je u Meksiku zajedno sa još 26 ljudi u okviru istrage za trostruko ubistvo, saopštili su danas zvaničnici.

Orson Vilijam Belk Džej Ar uhapšen je u severnoj pograničnoj državi Čihuahua zajedno sa svoje četiri žene i još 22 osobe među kojima je i nepreciziran broj maloletnika, saopštili su državni tužioci.

Oko 200 policajaca upalo je u tri kuće na dva ranča gde je Vilijam Blek živeo sa svojim sledbenicima, a akcija je sprovedena u zajedničkoj operaciji sa američkim FBI, navodi se u saopštenju, prenosi AFP.

Hapšenja su izvršena nakon istrage o ubistvu tri američka državljanina u tom regionu, od 15, 19 i 23 godine starosit, koje se dogodilo 10. septembra.

Vilijam Blek se sumnjiči za ubistvo te trojice muškaraca, ali još nije optužen u okviru tog slučaja.

Uhapšeni su za sada optuženi za ilegalni ulazak u Meksiko i okrutnost nad životinjima, nakon što je policija pronašla više od 50 zaklanih i zamrznutih životinja na njegovom imanju, među kojima su zebre, bufalo i lav.

Vilijam Blek se, takođe, suočava sa optužbama za trgovinu ljudima.

– U SAD ga 15 godina gone zbog optužbi za seksualne zločine, a on je pobegao u Meksiko – saopštili su meksički tužioci.

Vilijam Blek se suočava sa optužbama za pedofiliju u američkoj državi Arizoni, napominje francuska agencija.

Tanjug
Foto:Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter