Izvor:
06.11.2017 u 16:45
0

MUŠKARAC OSUMNJIČEN ZA NAPASTVOVANJE: Silovao svoju ženu, pa pobegao!

Z. J. (58) policiji prijavila da ju je u subotu uveče seksualno zlostavljao Vesko R. (40), s kojim je trinaest godina bila u vezi

Policija je raspisala poternicu za Veskom R. (40) iz prokupačkog sela Mala Plana zbog sumnje da je silovao Z. J. (58) iz Prokuplja, s kojom je trinaest godina bio u vezi.

Kako nam je potvrđeno u Višem tužilaštvu u Prokuplju, Z. J. je u subotu oko 22 sata prijavila da ju je Vesko R. silovao, a lekarskim pregledom je utvrđeno da žrtva ima crvenilo na obrazima i na levoj dojci. Lekari su uzeli bris sa genitalija, a tužilac je procenio da ima elemenata silovanja.

Oštećena Z. J. policiji je ispričala da se sa Veskom našla ispred prokupačke kafane „Toplica“, gde ju je on čekao u kolima.

Čekao je u kolima

– Rekla je da ju je na silu uvukao u kola i odvezao u svoju kuću u selu Mala Plana. Kako je navela, tamo ju je napao i maltretirao, naterao da se skine i da imaju seks mimo njene volje – potvrdio je izvor blizak policiji.

Z. J. je izjavila da je sa osumnjičenim bila u vezi 13 godina.

– Međutim, dok je davala izjavu, rekla je da joj je on zbog navodnog duga uzeo zlatne minđuše, mobilni telefon, 3.000 dinara i 200 evra – saznajemo.

Zasad nije poznato kako je Z. J. izašla iz kuće osumnjičenog, kao ni da li je još nekog bilo unutra kada se sve dešavalo. Takođe, nejasan je i motiv napada. S obzirom na to da je Vesko R. u međuvremenu nestao, policija je raspisala poternicu.

Meštanin koji živi nedaleko od kafane ispred koje se Z. J. našla sa osumnjičenim ispričao je za jedan list da je u subotu uveče preko puta kafane, na proširenom delu, stajao sivi „golf“, koji pripada Vesku R.

Kafana bila prazna

– Mislio sam da je neko od gostiju kafane, pa nisam obraćao pažnju. Kad sam ušao u lokal, unutra, osim vlasnika, nikog nije bilo. Posle, kad sam čuo šta se desilo, shvatio sam da je to taj „golf“ i zašto je bio parkiran tu – kaže Prokupčanin koji živi blizu kafane, koja se nalazi na izlazu iz grada prema Kuršumliji.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Kozluk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter