Izvor:
07.11.2017 u 17:00
0

SESTRA UBIJENOG PEKARA: „Znala sam da je on, pre dva dana sam rekla policiji“!

Najbliža rodbina ubijenog vlasnika pekare Nikole Ostojića, zločina zbog kojeg je policija danas uhapsila F. G. (31), tvrdi da je odmah sumnjala na vlasnika staklorezačke radnje!

Sve ću da ispričam… Znala sam da je on. Prvo što sam ugledala kada sam ušla u policijsku stanicu 29. novembar bio je inspektor koji mi je rekao da sačekam. Onda je izašao F. G. i kada sam ga videla, znala sam da je on. Sve sam rekla tada policiji, i gde je on, i gde se nalazi radnja, niko me nije slušao, čekali su dva dana…– ispričala je očajna sestra Milijana.

Nikolinu suprugu Veru pokušavali su koliko-toliko da uteše najbliži prijatelji.

Nisu nam zvanično rekli da je Nikola, ali ko bi drugi bio. Zašto se to desilo? Zbog para – kratko je rekla ona.

Komšinica Julijana je bila nerazdvojna sa Nikolom još otkako se doselio iz Prijepolja.

Bio je divan dečko, vaspitan, vredan. Oženio se, lepo vodio brigu o detetu. Mogu da potpišem da nikakav alkoholizam, niti narkomanija nisu u pitanju – rekla je Julijana.

Uhapšeni F.G. je, kako saznajemo, staklorezačku radnju nasledio od oca.

Problem je očigledno bio u novcu. F. G. je od Nikole stalno tražio, te daj 1.800, pa 2.000, pa 3.000. Niko, međutim, nije znao šta će mu. Nije se kockao, ko zna za šta mu je trebalo – pričaju ljudi koji su obojicu dobro poznavali.

F. G. se, kako pričaju upućeni, dosta zadužio u poslednje vreme, a znao je da Nikola ima novca pošto je planirao da proširi posao i otvori nekoliko lokala širom grada.

Kako saznajemo, uhapšeni F. G. se oženio pre manje od mesec dana.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter