Izvor:
07.11.2017 u 22:00
0

UŽAS KOD ZAJEČARA: Sin nožem napao oca, krvoproliće sprečila policija!

N.S. (22), iz Zaječara, pokušao je jutros da, u pijanom stanju, zakolje oca.

Krvoproliće je sprečila zaječarska policija, koja je uspela da savlada mladića, koji je, sa nožem u rukama, pokušavao da uđe u sobu u koju se, bežeći pred sinom, zaključao njegov otac.

Sve je počelo jutros kada se N.S. vratio kući u vidno pijanom stanju. Kada je ušao u stan, buka je probudila njegovog oca, koji je ustao I počeo da grdi sina što se napio.

Mladić je, međutim, pobesneo i počeo je da psuje i tuče oca. Onda je dohvatio nož sa stola i, uz pretnju da će ga ubiti, krenuo ka njemu.

Otac je, međutim, uspeo da pobegne i zaključa se u drugu sobu, odakle je pozvao policiju.

Kada su organi reda došli, zatekli su N.S. kako, sa nožem u rukama I uz pretnje da će ga ubiti, stoji ispred vrata sobe u kojoj je bio zaključan njegov otac.

Policija je savladala N.S. kome je podneta prijava zbog nasilja u porodici i određen pritvor do 48 sati.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter