Izvor:
09.11.2017 u 13:46
0

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA U CENTRU BEOGRADA: Džipom naletela na devojku i polomila joj obe noge!

Devojka (26), koju je večeras pokosio džip u centru Beograda u Knez Danilovoj ulici, od siline udarca podletela je pod drugi automobil gde ju je i zatekla ekipa Hitne pomoći.

Lekari su je, na sreću, zatekli u svesnom stanju, a prema prvim informacijama ona ima prelom obe potkolenice.

Devojka koja je udarena dok je šetala psa, sve vreme je zapomagala.

Tako su je čuli prolaznici, kojima je rekla da ne oseća noge.

Kako nezvanično saznajemo na licu mesta, u džipu koji je pokosio nesrećnu devojku bile su dve žene, od kojih je jedna upravljala vozilom, i muškarac.

Ova nezgoda dogodila se oko 23 sata. Do nje je, prema prvoj verziji došlo kada se džip, koji je bežao od automobila koji je divljao, popeo na trotoar da bi izbegao udes, i pokosio devojku. Druga verzija kaže da nije bilo nikakvog drugog automobila već da je vozač džipa – žena, sama izazvala ovu nezgodu.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter