Izvor:
09.11.2017 u 14:13
0

Usred noći sa groblja Zbeg odjekivali jauci i zapomaganje: Šestorica ga gepekovala na Kanarevom brdu, odvezli u Borču i brutalno pretukli!

Sinoć oko 23 časa u Ulici Kninskog kosova kod groblja Zbeg u Borči brutalno je pretučen je muškarac starosti oko 36 godina, saznaje Telegraf u Hitnoj pomoći. Kako tvrdi žrtva, njega je praktično kidnapovala grupa muškaraca na Kanarevom brdu, i strpavši ga u auto odvezla u Borču, gde su ga brutalno tukli i iživljavali se na njemu, dok nije bio polu mrtav.

Tada su ga ostavili "da umre", kako sam kaže, i otišli. Zapomagao je nadajući se da će ga neko čuti, a žitelji ovog dela Borče kažu da su čuli jezive krike iz mraka, iz pravca groblja, i ne znajuži šta je po sredi, premrli su od straha.

– Sat vremena pre ponoći primili smo poziv da je kod Zbega pretučen muškarac. Hitna pomoć je na licu mesta zatekla krvavog muškarca koji je bio brutalno pretučen. Zadobio je teške povrede glave, prelom nosa, potres mozga. U konfuznom je stanju, povraća, postoji mogućnost i da ima prelom baze lobanje.

– U svakom slučaju u pitanju je teška trauma, imao je i povrede grudnog koša, ali koliko je bio krvav bilo je nemoguće odmah ustanoviti sve povrede. Povređeni je prevezen na VMA, a više će se znati nakon svih pregleda – rekla je za Telegraf.rs portpalorka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Nesrećni čovek je policiji je uspeo reći da ga je pretuklo 6 muškaraca, a njegovo zapomaganje su navodno čuli ljudi koji žive u blizini, pa su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

Kako Telegraf saznaje, njega su šestorica muškaraca iz za sada nepoznatih razloga strpali u kola, pa ga dovezli u Borču i brutalno tukli.

On je u jako teškom stanju prevezen u bolnicu i bore mu se za život.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter