Izvor:
13.11.2017 u 17:16
0

PEDOFIL IZA REŠETAKA: Četiri godine u zatvoru zbog napastvovanja devojčice!

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na četiri godine zatvora Žarka Stankovića (62) iz Zemuna jer je seksualno napastvovao 10-godišnju devojčicu, drugaricu svoje unuke.

Tom odlukom Apelacioni sud je potvrdio prvostepenu presudu Trećeg osnovnog suda u Beogradu kojom je Stanković osuđen za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Istom odlukom ukinut je deo prvostepene presude kojom je bio osuđen na osam meseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja bombe u podrumu svog doma i naloženo je da mu se suđenje u tom delu ponovi.

Prvostepenom presudom Stankoviću je bila izrečena jedinstvena kazna od tri godine i osam meseci zatvora za oba krivična dela.

Nakon hapšenja Stankovića, pocetkom avgusta 2016, policija je u njegovom podrumu pronašla i bombu.
Mediji su nakon hapšenja pisali da Stanković i porodica devojčice žive u istoj zgradi u Zemunu, a njegova unuka je njena dobra drugarica.

Preneli su i da se on obično čekao da njena majka ode na posao, a zatim bi je uporno zvao telefonom i onda odlazio do njenog stana, zvoneći i dozivajući dok mu ne otvori.
Nakon toga bi usledilo seksualno uznemiravanje, o kom je prestravljena devojčica neko vreme iz straha ćutala, preneli su mediji.

Tanjug
Twitter/KiniOnline

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter