Izvor:
16.11.2017 u 23:34
0

PREDAO SE ŠARIĆEV SARADNIK: U toku je provera njegovog identiteta!

Prema nezvaničnim informacijama, u toku je provera njegovog identiteta, a nakon toga biće sproveden u pritvor po ranijoj odluci Specijalnog suda u Beogradu.

Ovo je, inače, drugi put da se Šekularac nalazi u pritvoru zbog optužbi koje ga povezuju sa Darko Šarićem i švercom kokaina. Još 2011. godine, za njim je Interpol iz Argentine raspisao poternicu jer ga potražuje radi služenja zatvorske kazne zbog pokušaja krijumčarenja droge.

Šekularac je zvanično u bekstvu od oktobra 2010. godine, samo nekoliko dana pre nego što je Crna Gora potpisala sporazum o izručenjima sa Srbijom.

On je bio uhapšen 5. februara 2010. godine na osnovu Interpolove poternice Srbije, zajedno sa Goranom Sokovićem, pod sumnjom da su obojica kao članovi Šarićevog narko-klana učestvovali u švercu 2,7 tona kokaina iz Urugvaja.

Sumnja se da je Šekularac bio zadužen za organizovanje i kontrolu prevoza narkotika, a da je Soković, zajedno sa Šarićem, jedan od glavnih vođa narko kartela koji je razvio jake ogranke u Crnoj Gori i Srbiji.

Izvor: Informer.rs
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter