Izvor:
20.11.2017 u 15:35
0

SVEDOK KOJI DO SADA NIJE BIO SASLUŠAN: Njegov iskaz srušiće alibi Zorana Marjanovića!

Policija i tužilaštvo, koji nastavljaju istragu u slučaju ubistva Jelene Marjanović, na tragu su svedoku koji do sada nije bio saslušan, a čije reči mogu da sruše alibi Zorana Marjanovića kao kulu od karata.

– Reč je o je jednom stanovniku Borče koji dosta vremena provodi na nasipu i oko njega, iz zdravstvenih razloga. To je čovek koji je u aprilu 2016. godine, kada se dogodio zločin, skoro svakodnevno prolazio Crvenkom. Uz njegovu pomoć, policija i tužilaštvo mogu da tačno rekonstruišu gde se ko od aktera ovog tragičnog događaja nalazio kobnog dana. Ono što je takođe bitno jeste to što on može da kaže ko je i kada dolazio na nasip i posle, ali i danima pre ubistva – rekao je za jedan novinski list zvor blizak istrazi.

Svedok može da kaže i ko je dolazio na nasip posle ubistva, ali i danima pre zločina

Uz iskaz ovog svedoka, ali i prostorno i vremensko veštačenje mobilnih telefona, među kojima je i telefon koji je Jelena Marjanović koristila, a koji članovi porodice nisu odmah prijavili policiji, Zoranov alibi postaje neodrživ.

Saslušanje novih svedoka u Višem tužilaštvu biće nastavljeno 27. novembra. Tada bi trebalo da se pojavi Jelenina šminkerka, njena frizerka, ali i njihova prijateljica koja je prisustvovala čestim svađama supružnika Marjanović.

– Zoran je u policiji ranije izjavio da je sa pokojnom Jelenom i njihovom ćerkom Janom kritičnog dana, u subotu 2. aprila, došao kolima do nasipa u Crvenki, da je parkirao kola u blizini rampe koja iz tog naselja vodi na nasip, da je ostao da se igra sa devojčicom, a da je Jelena otrčala niz nasip ka fudbalskom igralištu. Na tom potezu je navodno nestala. Priča svedoka dobrim delom pobija ovaj iskaz. U pitanju je stariji čovek i nema razloga da mu tužilaštvo ne veruje – kaže sagovornik.

Jelena Marjanović (33), pevačica, nestala je, po rečima njenog supruga, nešto posle 16 časova, kada je otrčala niz nasip. Njeno masakrirano telo pronađeno je sutradan, u obližnjem kanalu.

Obdukcijom je utvrđeno da je nesrećna žena ubijena udarcima tupim predmetom u glavu, a na ruci i vratu imala je povrede od noža. Policija je uhapsila Zorana Marjanovića, ali je pušten posle 48 časova. On je ponovo uhapšen 15. septembra i od tada se nalazi u pritvoru.

Izvor: Informer.rs
Foto: Facebook/Link Management, Twitter/GlavneVesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter